projektmenedzsment

A projektmenedzsment sikeres miskolci reálgazdasági szereplőkből áll, akik egyszerre rendkívül elhivatott lokálpatrióták és városfejlesztők is. Olyan dinamikus és ambiciózus középkorú személyek, akik maguk irányítják a saját vállalkozásaikat egyéni szakmai karrierjük csúcspontján.

Mindannyian maguk választották ezt a továbblépési lehetőséget a vállalati szféra vezetői munkakörei után, megtapasztalva a nagyvállalati felsővezetői pozícióval járó feladatok kihívásait és felelősségét. Szakmai rátermettségüket bizonyítja, hogy az Avasi kilátóval kapcsolatos tervekre alaposan kidolgozott projekttel és stabil válaszokkal alátámasztott koncepcióval lépnek a városi nyilvánosság elé.

Rák Mónika

45 éves közgazdász, vállalati értékesítési szakember. Üzleti és gazdasági tapasztalatának túlnyomó részét a pénzügyi szakmában, az OTP Bank csoport emberi-erőforrás igazgatójaként szerezte. Jelenleg a bútoriparban dolgozik. Angolul beszél. Síel és hosszútávot fut 28 éve.

projektben való részvétele
A működési koncepció megálmodója.
A projekt megvalósítás kidolgozója
A teljes projekt pénzügyi tervezésének felelőse.
Túrmezei Tamás

45 éves gépészmérnök, építőipari beruházási szakember. Üzleti és gazdasági tapasztalatának egy jókora részét egy multinacionális dél-koreai elektronikai vállalatnál szerezte, majd a karrierje épületgépészeti és építőipari cégek igazgatói pozícióban teljesedett ki. Jelenleg beruházóként az építőiparban dolgozik. Angolul beszél. Gyerekkora óta síel és kajakozik, de kedvenc időtöltése a tenisz is.

projektben való részvétele    A beruházás tervezésének és kivitelezésének felelőse.

Berta Csilla

48 éves közigazgatási és pénzügyi szakember. Gyakorlati tapasztalatának legnagyobb részét a pénzügyi szakmában, az OTP Bank csoport fejlesztő trénereként szerezte. Jelenleg a szállodaiparban dolgozik. Németül beszél. Kerékpározik és rendszeresen túrázik.

projektben való részvétele    A projekten belüli értékesítési és üzleti feladatoknak a felelőse.

Ferenczi Lászlóné

53 éves terapeuta és tanár az alternatív egészségügy és az ezoterikus energia gyógyászat területén. Üzleti tapasztalatát két különböző gazdasági területen szerezte: egy, a ’70 évektől működő épületgépészeti vállalkozás irányításával és az alternatív terápiákra kidolgozott saját oktatási rendszer fejlesztésével. Hét éve vezet önfejlesztő csoportokat. Jelenleg a rekreációs iparban dolgozik.

projektben való részvétele    A projekten belül a rendezvény és programszervezés a feladata.

A projektet támogató szakemberek


Dr. Fülöp
Tamás


jogi feladatok
ügyvéd
Miskolc
Polyefkó
Ildikó


pénzügyi szakember
Adó-kontakt Kft.
tulajdonos
Miskolc
Nagy
Bálint


pályázati tanácsadó
Honor Consulting Kft tulajdonos
Miskolc
Dedrák
Katalin


belsőépítész designer
Arteloco Designe Stúdió
tulajdonos
Budapest
Dedrák
György


építész designer
Arteloco Designe Stúdió
tulajdonos
Budapest
Rudits
Károly


vendéglátóipari konzulens
Lou-Lou étterem
tulajdonos
Budapest